Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all kitchens

  Fijokat

  TANDEMBOX antaro qëndron për një dizajn të qartë, të prerë drejtkëndor, të kombinuar me një galeri ose me elemente të dizajnit për të krijuar një enë të mbyllur. Të gjithë komponentët janë të koordinuar në ngjyrë për të nënvizuar dizajnin minimalist.

  E thjesht dhe e bukur

  Rrjetë për shfrytëzim më të mirë

  Një produkt i projektuar për të përmirësuar dekorimin tuaj dhe për ta pasuruar me stilin. Mobilja ose kuzhina juaj do të ketë gjithçka të nevojshme për të akomoduar kërkesat tuaja të brendshme, por pa u lëkundur bukuri e një stili të rafinuar dhe cilësor.

  Të zgjedhësh tavolinën e punës nuk është asnjëhere e lehtë

  Ajo shënon pikën e ndeshjes midis estetikës dhe funksionit, të dyja shumë të rëndësishme. Propozimet e sotme për tavolina të punës plotësojnë gamën më të gjerë të shijeve. Ato janë të disponueshme në materiale teknologjike si Fenix NTM® dhe laminate të veshura.