Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all kitchens

  MOKA

  Ky dizajn krijon një pastërti të formës dhe funksionit që ngjall atmosferat natyrore duke mbetur e vërtetë ndaj teknologjikës. Kuzhina reflektohet në shkëlqimin e metalit të trajtuar me alumin dhe në nuancën delikate me shkëlqim të Moka-s dhe kontrasti i dhënë nga nuanca e bardhë shkëlqyse.

  Njësitë e hapura

  Përbërja perfekte midis njësive të rafteve të hapura në drurin natyror shton një prekje tërësisht klasike, e kombinuar me elegancën me shkëlqim të lartë të Moka-s dhe të bardhës, ku njësitë e hapura rrisin kuzhinë duke e bërë atë më funksionale dhe origjinale.

  Diçka e bërë mirë është bërë përgjithmonë.